Hyvä tietää tilauksen yhteydessä

 

Kuva

Tärkeintä – logosi. Me tarvitsemme hyvän orginaalin. Suosittelemme, että orginaali on vektorgrafiikassa. Hyvänä orginaalina toimii myös digitaalinen tiedosto JPG, TIFF, EPS tai PDF muodossa. Jos sinulla ei ole digitaalista orginaalia logostasi,voimme tietenkin auttaa sinua tässä.

Teksti

Teksti on oltava vektoroitu, muuten on vaara että kirjasinlaji muuttuu kun avaamme logon tietokoneessamme. Lähettäkää meille kirjasinlajin nimi jos sinulla ei ole mahdollista tallentaa logo vektorgrafiikassa.

Värit

Värit näyttävät erilaisilta eri näytöillä ja voivat olla erilaisia tulostimesta riippuen. Ilmoita väri Pantone-värissä niin voimme muuttaa se oikeaan painatusväriin tai brodeerauslankaan.

Lisätilaus

Oletko aikaisemmin brodeerannut tai painanut tuotteita Almandassa ja haluat tilata tuotteita samalla tavalla merkattuna kun aikaisemmin? Tuo meille aikaisemmin tehty tuote tilauksen yhteydessä niin voimme taata että lopputulos on samannäköinen.

Nimi-ja numeromerkintä

Haluatko tuotteisiin numero- ja/tai nimimerkinnän? Anna meille lista nimistä/numeroista ja vaatekoosta. Älä kiinnitä nimilappuja vaatteisiin teipillä tai neulalla, pienet laput irtoaa ja katoaa helposti.