Bra att veta vid beställning!

 

Bilden

Det viktigaste av allt – er logo. För att profileringen ska se snygg ut behöver vi ett bra original. Vi rekommenderar vektorgrafik som orginal. Det ger oss möjligheter att förstora och förminska er logo. Som bra orginal fungerar också en digital fil som är JPG, TIFF, EPS eller PDF minst 300 dpi och i skala 1:1. Har ni inget digitalt original kan vi givetvis hjälpa er med det!

Text

Text bör vara vektoriserad för annars finns risken att typsnitt ändras när vi öppnar er logo i vår dator. Om ni inte har möjlighet att vektorisera texten så meddela oss vilket typsnitt ni använt.

Färger

Färger ser olika ut på olika bildskärmar och kan bli olika p.g.a. vilken skrivarinställning ert program har. Om möjligt ange Pantone-färger så kan vi omvandla de till rätt tryckfärg eller brodyrtråd.

Tilläggsbeställning

Har ni tryckt eller broderat hos Almanda förut och vill beställa produkter märkta på samma sätt som tidigare? Då ber vi er lämna in ett tidigare broderat/tryckt plagg i samband med den nya beställningen. På så sätt kan vi garantera att resultatet blir detsamma som tidigare beställning vad gäller färg och placering av logo.

Namn och nummermärkning

Vill ni ha era kläder nummer och/eller namnmärkta? Fäst inte lappar i kläderna med informationen, ge oss en lista med namn/nummer och storlek istället. Det är lätt hänt att lappar fastsatta med tejp eller nålar försvinner.