Tjänster

Av oss kan du få profil och arbetskläder, företagspresenter, reklamprodukter, mässprodukter mm med ditt företags utseende. Kolla in vårt omfattande urval från kataloger, kolla in våra tjänster nedan eller kontakta oss. Vi hjälper dig hitta rätt produkter för att stärka ditt varumärke!

Specialdesign – Er idé producerar vi!

Via oss kan ni beställa specialdesignade produkter utifrån era behov. Produkter så som kepsar, väskor, jackor, nyckelband med mera som vi säljer eller som ni kan visa ett prov på, kan vi specialtillverka för er. Specialdesign är förmånligaste alternativet för dig som är i behov av en större mängd varor.

Specialdesign är varken krångligt eller dyrt. Vi på Almanda hjälper dig från skiss till färdig produkt. Ta kontakt med oss så berättar vi mera.

Vävda märken

Vävda märken/etiketter ger slutprodukten ett unikt intryck eftersom även små detaljer blir tydliga. Märken går att få formskurna och med självhäftande baksida. De sys fast eller värms på produkten. I vårt sortiment finns även ett vävt märke med limbaksida som med fördel kan användas på s.k. hårda produkter gjorda av ex. porslin, metall och plast.

Brodyr

Brodyr innebär att vi broderar texten eller logon direkt på kläderna. Vi kan också göra broderade märken som sys eller värms fast på plaggen. En broderad logo är mycket hållbar och ger ett exklusivt intryck. Brodyr passar utmärkt för att märka textilier så som fleece, kepsar, froté m.m.

Tryck med vinyl

Tryck med vinyl används vid namn och nummermärkningar samt för tryck av enklare logon. Trycket är konkurenskraftigt i pris vid mindre volymer. Färgen är heltäckande och trycket är mycket hållbart. Framställningen av trycket görs vid Almanda vilket gör att vi leverera varorna tryckta med kort leveranstid.

FX transfer

FX Transfer är en flexibel och anpassningsbar transfer med enastående hållbarhet mot slitage och tvätt. Dessutom är den mjuk, smidig och stretchbar. Transfern klarar 95 grader industritvätt och torktumling.

FX-transfern är beställningsvara och leveranstiden är cirka 10 arbetsdagar. Trycket är mycket förmånligt vid volymer över 100st. Våra FX-transfer kunder beställer vanligtvis större mängder av transfern som vi lagerhåller utan extra kostnad. Detta innebär att vi snabbt kan applicera logon på önskade plagg. Snabbt, förmånligt och helt enkelt snyggt.

Mäss- och eventprodukter

Affärsgåvor

Läs vad du bör tänka på när du gör en beställning. Beställningsinstruktioner

Kaj ja Jörgen almanda.comista.

På almanda hjälper vi dig från utkast till slutprodukt. Kontakta oss så berättar vi mer.