Perjantait suljettu viikoilla 28-31

Palvelut

Meiltä saat profiili ja työvaatteet, yrityslahjat, mainostuotteet, messutuotteet ym. yrityksesi ilmeellä. Tutustu kattavaan valikoimaamme katalogeista, tutustu alla oleviin palveluihimme tai ota yhteyttä. Me autamme löytämään sopivat tuotteet vahvistamaan brändiäsi!

Erikoismuotoilu

Kauttamme voit tilata tuotteita jotka olet itse suunnitellut. Löydät valikoimastamme useammat tuotteet; lippikset, laukut, pinssit, solmioneulat jne., jos tuotetta ei löydy voimme valmistaa sen sinulle mallin mukaan. Erikoismuotoilu on halvin vaihtoehto kun tarvitaan iso määrä tuotteita.

Erikoismuotoilu ei ole vaikeaa eikä kallista. Me Almandassa autamme sinua luonnoksesta lopputuotteeseen. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Kudotut merkit

Kudottu merkki/etiketti on monipuolinen ja tyylikäs tapa yksilöidä erilaiset tekstiilituotteet. Merkillä saadan esille myös pienet yksityiskohdat logossa. Kudotut merkit tehdään missä muodossa tahansa ja itsekiinnittyvällä takasivulla. Merkit ommellaan tai painetaan tuotteiseen. Valikoimassamme on myös kudottu merkki itsekiinnittyvällä takasivulla joka sopii myös kovien tuotteiden, esim. posliini, metalli tai muovi, merkkaamiseen.

Brodeeraus

Brodeeraus eli kirjailu tarkoittaa, että brodeeraamme tekstin tai logonne suoraan vaatteeseen. Voimme myös valmistaa brodeeratun merkin, joka ommellaan tai liimataan kiinni tuotteeseen. Brodeeraus on kestävä ja lopputulos on näyttävä. Brodeeraus sopii erinomaisesti tekstiilien merkkaamiseen esim. fleece, lippikset, frotee y.m.

Painatus vinyylillä

Yksinkertaisemmat grafiikat ja tekstit teemme vinyylistä leikkaamalla, sopii hyvin esim nimi- ja numeromerkkauksiin. Painatuksen hinta on kilpailukykyinen kun on kyse pienestä määrästä. Vinyylipainatus on peittäävä ja kestävä. Painatus tehdään alusta loppuun Almandassa mikä takaa lyhyen toimitusajan.

FX-siirtokuva

FX-Siirtokuva on joustava,se sopeutuu hyvin erilaisiin materiaaleihin ja kestää hyvin käyttöä ja pesua. Se on pehmeä, taipuisa ja joustava. Siirtokuva kestää 95ºC teollisuuspesun ja kuivauksen kuivausrummussa.

FX siirtokuva on tilaustuote ja toimitusaika on noin 10 työpäivää. Painatus on edullinen kun tilataan isompia määriä alkaen 100 kpl. Meidän FX-siirtokuvaasiakkaat tilaavat isompia määria kerrallaan ja me varastoidaan siirtokuvat ilman erillistä kulua. Kun siirtokuvat varastoidaan meillä voimme nopeasti toimittaa vaate merkattuna. Nopeasti, edullisesti ja tyylikäästi.

Messu- ja tapahtumatuotteet

Lue mitä tulee huomioida tilausta tehdessä. Tilausohjeet→

Kaj ja Jörgen almanda.comista.

Me almandassa autamme sinua luonnoksesta lopputuotteeseen. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.