Brodyr och Tryck

Brodyr

Brodyr innebär att vi broderar texten eller logon direkt på kläderna. Vi kan också göra broderade märken som sys eller värms fast på plaggen. En broderad logo är mycket hållbar och ger ett exklusivt intryck. Brodyr passar utmärkt för att märka textilier så som fleece, kepsar, froté m.m.

Tryck med vinyl

Tryck med vinyl används vid namn och nummermärkningar samt för tryck av enklare logon. Trycket är konkurenskraftigt i pris vid mindre volymer. Färgen är heltäckande och trycket är mycket hållbart. Framställningen av trycket görs vid Almanda vilket gör att vi leverera varorna tryckta med kort leveranstid.

FX transfer

FX Transfer är en flexibel och anpassningsbar transfer med enastående hållbarhet mot slitage och tvätt. Dessutom är den mjuk, smidig och stretchbar. Transfern klarar 95 grader industritvätt och torktumling.
FX-transfern är beställningsvara och leveranstiden är cirka 10 arbetsdagar. Trycket är mycket förmånligt vid volymer över 100st. Våra FX-transfer kunder beställer vanligtvis större mängder av transfern som vi lagerhåller utan extra kostnad. Detta innebär att vi snabbt kan applicera logon på önskade plagg. Snabbt, förmånligt och helt enkelt snyggt.

 

Bra att veta vid beställning!