Brodeeraus & Painatus

Brodeeraus

Brodeeraus eli kirjailu tarkoittaa, että brodeeraamme tekstin tai logonne suoraan vaatteeseen. Voimme myös valmistaa brodeeratun merkin, joka ommellaan tai liimataan kiinni tuotteeseen. Brodeeraus on kestävä ja lopputulos on näyttävä. Brodeeraus sopii erinomaisesti tekstiilien merkkaamiseen esim. fleece, lippikset, frotee y.m.

Painatus vinyylillä

Yksinkertaisemmat grafiikat ja tekstit teemme vinyylistä leikkaamalla, sopii hyvin esim nimi- ja numeromerkkauksiin. Painatuksen hinta on kilpailukykyinen kun on kyse pienestä määrästä. Vinyylipainatus on peittäävä ja kestävä. Painatus tehdään alusta loppuun Almandassa mikä takaa lyhyen toimitusajan.

FX- siirtokuva

FX-Siirtokuva on joustava,se sopeutuu hyvin erilaisiin materiaaleihin ja kestää hyvin käyttöä ja pesua. Se on pehmeä, taipuisa ja joustava. Siirtokuva kestää 95ºC teollisuuspesun ja kuivauksen kuivausrummussa.
FX siirtokuva on tilaustuote ja toimitusaika on noin 10 työpäivää. Painatus on edullinen kun tilataan isompia määriä alkaen 100 kpl. Meidän FX-siirtokuvaasiakkaat tilaavat isompia määria kerrallaan ja me varastoidaan siirtokuvat ilman erillistä kulua. Kun siirtokuvat varastoidaan meillä voimme nopeasti toimittaa vaate merkattuna. Nopeasti, edullisesti ja tyylikäästi.

 

Hyvä tietää tilauksen yhteydessä, paina tästä.